Page 1 of 1

Rugaminte

PostPosted: Sat Jan 30, 2016 2:27 pm
by flaviana_stoian
Scriu aici intrucat mama a fost diagnosticata cu parkinson acum o luna. De atunci ia tratament cu Mirapexin 2cp/zi. Sunt foarte ingrijoarata deoarece a inceput sa aiba efecte secundare de la medicamente, iar doamna doctor nu a intrebat-o nimic in legatura cu aceste efecte secundare. A sunat-o, i-a spus ca se simte rau si tot ceea ce a primit ca raspuns a fost sa continue. As dori sa primeasca o a doua parere din partea unui alt doctor, si sa fie tinuta sub observatie, nu sa i-se dea un medicament si pe urma sa nu o mai intrebe nimeni nimic. Ma poate ajuta cineva? Mama locuieste in Ploiesti, dar putem ajunge si in Bucuresti. Va multumesc mult.

Re: Rugaminte

PostPosted: Sun Jan 31, 2016 8:06 am
by Adrian1
Sanatate!

Re: Rugaminte

PostPosted: Sun Jan 31, 2016 10:05 am
by flaviana_stoian
Va multumesc mult de raspuns si de incurajari. Eu personal consider ca este important ca familia sa comunice bine cu medicul care prescrie medicamentul, ca are cazuri mai grave nu este o scuza pt a nu acorda atentie, timp si explicatii unui pacient si familiei acestuia. Am auzit despre pacienti cu aceasta boala care nu s-au oprit la primul medic, ci au cautat pana au gasit pe cineva potrivit lor si nevoilor lor. Cred ca acesta va fi si cazul mamei mele. Nu este vorba despre tensiune ca efect secundar, este mai grav, dar nu as vrea sa dau detalii. Va multumesc mult de raspuns, totusi intrebarea mea era alta. Voiam sa imi fie recomandati medici din Ploiesti sau Bucuresti. Va multumesc.

Re: Rugaminte

PostPosted: Sun Jan 31, 2016 10:46 am
by mihai
Eu urmez tratament pentru Parkinson din anul 2007 cu Mirapexin si Isicom.Tratamentul a inceput cu concentratia cea mai slaba de Mirapexin-0,7 mg ajungand azi la 3,15 mg 1 cp/zi.La fel si Isicomul ,am inceput cu doze mai mici ajungand azi la 4ori1/2/zi isico de 250mg/25mg.Esential pentru aceasta boala este atitudinea ,preocuparea pozitiva ,miscarea si suportul familiei.Faceti in asa fel incat sa nu o vedeti TRISTA.

Re: Rugaminte

PostPosted: Sun Jan 31, 2016 10:54 am
by Adrian1
Doamna Doctor Amalia Ene, de la Universitar! O Doamna Doctor extraordinara!

Re: Rugaminte

PostPosted: Sun Jan 31, 2016 11:27 am
by Adrian1
Va salut, Domnule Mihai,

Si va multumesc pentru raspuns. Intrebarea care v-o adresez este urmatoarea: ati simtit vreo ameliorare, o imbunatatire a calitatii vietii dv de cand urmati acest tratament? V-ati intrebat ce s-ar fi intamplat daca nu ati fi urmat tratamentul? Ati incercat vreodata sa intrerupeti tratamentul sa vedeti cum va simtiti fara el?
Suport duhovnicesc ati avut in toata aceasta perioada?

Multa sanatate va doresc si apreciez atitudinea tonica a dv, pe care incercati sa o transmiteti si celorlalti!

Doamne ajuta!

Re: Rugaminte

PostPosted: Sun Jan 31, 2016 12:11 pm
by paulaemilia
Buna ziua,
Domnule Adrian observ ca sunteti un om f bine informat si va felicit,Sunt sigura ca mama dumneavoastra beneficiaza de cel mai bun tratament posibil isr cum bine stiti nu exista tratament fara efecte adverse. Domnul Mihai are perfecta dreptate si stie ce spune. Ne trebuie afectiune si iubire, intelegere si liniste sufleteasca, aprecieri chiar si atunci nu le meritam, ocrotire si comunicare. Doamna doctor care ma trateaza ca sa-mi spulbere toate nedumeririle mele referitoare la tratament mi-a spus sa nu iau o zi tratament si sa vad cum ma simt. A fost groaznic.Vorbiti cu mama dumneavoastra pt a incepe o frumoasa relatie de prietenie.
Va doresc o zi frumoasa si binecuvantata.
“Rugăciunea este cheia raiului, ea deschide porţile harului divin. Rugăciunea este un gaj, o garanţie a imortalităţii, căci cel ce vorbeşte cu Dumnezeu cu toată sinceritatea, devine mai tare ca moartea, sufletul lui devine nemuritor, iar corpul lui va reînvia în mod glorios”, spunea atât de frumos părintele Arsenie Boca.

Emilia