Vorbeste lumea

Despre Asociatia Antiparkinson și alte organizatii, asociatii, fundatii

Vorbeste lumea

Postby adrian » Thu Jan 21, 2016 1:01 am

adrian
 
Posts: 117
Joined: Mon Jul 07, 2014 11:09 pm
A multumit: 193 ori
A primit multumiri: 80 ori

Re: Vorbeste lumea

Postby Lilioara » Sat Dec 03, 2016 5:57 pm

Acum am urmărit materialul postat de d-voastră. Undeva, pe parcursul conversației, domnul Răican spunea ca a făcut demersuri către Casele Județene de Asigurări de Sănătate, în scopul diminuării birocrației / respectiv ușurării situației bolnavilor de Parkinson, vis a vis de aprobările periodice acordate de Comisiile Medicale ale Caselor, pentru medicația bolnavilor de Parkinson. Afirma chiar că în județul dumnealui, această aprobare se acordă pentru un an de zile!
Toate referirile făcute la numărul bolnavilor de Parkinson și incidența bolii pe zone / județe, din cele spuse, erau in baza unor date statistice furnizate de aceste Case. Oare bolnavii de Parkinson aparținând CASAOPSNAJ au fost scăpați din vedere? Noi ai cui suntem?
Întreb deoarece nu numai că nu există nici o relaxare privind purtarea noastră pe drumuri, după hârtii, dar de un an, medicul meu curant, care lucrează pentru CNAS, spune ca neavând contract cu CASAOPSNAJ, nu-mi mai poate elibera referatul necesar obținerii medicației. Ca urmare, am fost trimisă la un medic neurolog militar, care - spre stupefacția mea, nu a confirmat diagnosticul! După îndelungi parlamentări, a eliberat un referat doar în baza unui dosar cu istoricul bolii, dosar pe care am avut intuiția de a-l lua cu mine!
Următorul referat - la 6 luni - a fost eliberat tot de medicul meu de la CNAS dar acum, sunt din nou trimisă la medicii militari!
Cât timp n-am murit si sunt in evidența unei Case ca bolnav de Parkinson, de ce această hărțuială continuă????
Lilioara
 
Posts: 31
Joined: Sat Aug 20, 2016 4:41 am
A multumit: 50 ori
A primit multumiri: 38 ori


Return to Asociatia Antiparkinson și nu numai

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest