Apel de urgenta(titlu sugerat de un drag prieten

Apeluri către comunitatea pacienților cu BP pentru răspunsuri la probleme comune.

Apel de urgenta(titlu sugerat de un drag prieten

Postby mihai » Tue Mar 08, 2016 12:11 am

Apel de urgenta(titlu sugerat de un drag prieten)

Postby paulaemilia » Tue Jan 19, 2016 4:57 pm
Buna ziua
Unde sunteti oameni buni? Unde ati disparut cu totii?
Cand am intrat prima oara pe forum am avut impresia ca aici gasesc o mare familie.DE CE aceasta mare familie e sustinuta numai de cateva persoane.De ce va sfiiti sa scrieti?Toti suntem la fel...de ce nu doriti sa devenim adevarati prieteni la bine si la greu?
Doresc sa fim mai uniti, sa luptam impreuna cu cavalerul Parkinson, cel care ne-a dominat viata.Sa comunicam deoarece aceasta comunicare ne ajuta foarte mult.De ce sa cautam psihologi care nu ne inteleg prin ce trecem? Sa devenim noi psihologi , unul pentru altul.Sa servim in fiecare dimineata ceaiul in fata laptopului si sa conversam ca si cum am fi impreuna.Sa ne uram in fiecare seara somn usor si linistit presarat cu praf de stele.
Iesiti din camara unde v-ati inchis sufletul si sa facem prezenta.Va rog....
Zagavei Emilia Paula-PREZENT.
VA ASTEPT ALATURI DE MINE CU CALDURA SUFLETULUI MEU SI CU NERABDAREA CU CARE IL ASTEPTAM IN COPILARIE PE MOS CRACIUN.
VA IUBESC...

Aceasta postare a fost facuta pentru A NE .TREZI LA REALITATEA CRUDA A MOMENTULUI si este si UN STRIGAT DE DISPERARE pentru posibila diparitie a acestui minunat forum.Aceasta minunata colega de suferinta incearca sa ne adune mai ales in clipele de grea incercare pentru fiecre dintre noi,
Este de datoria noastra morala de a ne ,,aduna,,pe filele acestui forum si de a-i trasmite multa putere de a trece cu bine , in zilel acestea, de operatia pe creier Nu stiu cati o veti face .Inportant este mesajul acestei colege si in acelasi timp :(VA ASTEPT ALATURI DE MINE CU CALDURA SUFLETULUI MEU SI CU NERABDAREA CU CARE IL ASTEPTAM IN COPILARIE PE MOS CRACIUN):mesajele voastre de imbarbatare.
VA MULTUMESC
mihai
 
Posts: 221
Joined: Thu Jul 24, 2014 3:51 pm
A multumit: 249 ori
A primit multumiri: 207 ori

Re: Apel de urgenta(titlu sugerat de un drag prieten

Postby Lilioara » Thu Aug 25, 2016 12:01 am

Bună seara
Oameni ca dumneavoastră, doamnă Emilia, cu disponibilitate, căldură, generozitate, reușesc să aducă bucurie în viața tristă și resemnată a celor ca noi....
Numai că eu mă opun resemnării, acceptării neputinței și lupt cu disperare pentru normalitate!
Asta, înțeleg, faceți si dumneavoastră, luând decizia de a vă opera.... Sper, din tot sufletul, că totul a decurs bine....
E trist să constat că cele scrise acum, au șansa unui răvaș ascuns într-o sticlă aruncată în ocean, de a fi citite......
Lilioara
 
Posts: 31
Joined: Sat Aug 20, 2016 4:41 am
A multumit: 50 ori
A primit multumiri: 38 ori

Re: Apel de urgenta(titlu sugerat de un drag prieten

Postby Miriam Mira » Mon Feb 12, 2018 8:37 pm

Buna seara.
Este pentru prima oara cand intru pe un forum. Nici eu nu stiu ce caut...solutii, dialog, intelegere, evadare...
Miriam Mira
 
Posts: 12
Joined: Sun Feb 11, 2018 6:03 pm
A multumit: 4 ori
A primit multumiri: 12 ori

Re: Apel de urgenta(titlu sugerat de un drag prieten

Postby Miriam Mira » Mon Feb 12, 2018 9:05 pm

Am vazut invitatia si am venit. Ma simt ca intr-o casa pustie. Toti dorm? Da, la casele lor. De ce ar vizita o casa straina, ce ar putea sa-i mai atraga? Discutiile? Pentru asta au fb. Impartasirea suferintelor? Iar si iar despre durere. Clipe frumoase? Astea le ai in familie. Daca le ai. Ce mai ramane? Intalnirile!!! Contactul direct. Mi-ar placea sa vad un tremurici cu un schiopatici (scuzati exprimarea), cum discuta veseli pe o banca din parc, cum se duc la cofetarie, unde, tremurici face prajitura sa danseze...lumea se uita, iar ei se amuza...etc.
Gasiti va rog, ceva mai atractiv. S-a gandit cineva la excursii cu ghid voluntar? Nu va surade sa va plimbati prin padure? Sau excursii cu autocarul? Cum altfel sa ne cunoastem mai bine?
Scuzati indrazneala noului venit!
Miriam Mira
 
Posts: 12
Joined: Sun Feb 11, 2018 6:03 pm
A multumit: 4 ori
A primit multumiri: 12 ori

Amandina

Postby adrian » Sun Feb 18, 2018 4:09 pm

În primul rând aș vrea să-ti mulțumesc pentru postarea ta cu atât mai mult cu cât înțeleg că ești prima oară pe un forum. Mulți (și-)au pus întrebarea „unde sunt cei peste 70000 de pacienți cu BP? De ce acest forum nu are o activitate mai bogată?” Să nu uităm însă că BP afectează într-un procent covârșitor persoanele în vârstă, care nu prea au auzit de Google. De asemenea să nu uităm de pacienții din mediul rural. Nu cred că putem compara FB-ul cu un forum. Facebook-ul este mai mult pentru știri de genul ”Ia uitați ce am făcut eu”, „Ce chestie interesantă…”, „astăzi este ziua lui …” sau reclamele (din ce în ce mai importante). Un forum are o temă restrânsă, este adresat celor interesați de acea problemă și doresc să afle detalii din experiența altora. Pe un forum poți să postezi sub orice nume, nu știe nimeni cine ești de fapt.
În rest cred că ai dreptate doar parțial. La cofetărie nu i-am văzut, în schimb au venit destul de mulți în Crâng (parcul buzoian) la plantat lalele roșii – simbolul BP, iar la întâlnirile organizate trimestrial de asociația Laleaua Buzăului, sala este plină – cca 50 persoane.
Ideea cu excursia mi se pare excelentă, dar nu simplă. Doar pentru cei cu forme mai ușoare ale bolii, care se pot deplasa. Simplă nu este nici problema finanțării, majoritatea fiind pensionari. Așa că parcă tot la cofetărie este mai bine!
Într-adevăr, dacă nu este o asociație este greu să cunoști pacienții cu BP. Nici medicii și nici CASS-ul nu pot da datele acestea. Ar fi multe de spus… la o amandină.
adrian
 
Posts: 120
Joined: Mon Jul 07, 2014 11:09 pm
A multumit: 193 ori
A primit multumiri: 80 ori

Re: Apel de urgenta(titlu sugerat de un drag prieten

Postby paulaemilia » Sun Feb 18, 2018 9:55 pm

Noi suntem aici, nu am plecat niciunde. Bine ati venit! Odata, cantau trambitele la venirea unui nou venit, dar nu inteleg ce s-a intamplat. Poate si facebookul ne-a afectat comunicarea. Dar un lucru e sigur...vom fi intotdeauna aici, multumita domnului Adrian. Iar ideea cu cofetaria e tentanta! Chiar si o excursie, dar scurta...Noroc de asociatiile de pacienti ca ne mai cunoastem intre noi...suntem singuri....noi cu noi.
paulaemilia
 
Posts: 94
Joined: Thu Nov 05, 2015 11:14 am
A multumit: 63 ori
A primit multumiri: 113 ori

Re: Apel de urgenta(titlu sugerat de un drag prieten

Postby Miriam Mira » Mon Feb 19, 2018 2:05 pm

Multumesc pentru primire! Cand am propus intalnirea la o prajitura, nu m-am gandit ca suntem atat de departe. Pentru mesaj privat unde scriu?
Miriam Mira
 
Posts: 12
Joined: Sun Feb 11, 2018 6:03 pm
A multumit: 4 ori
A primit multumiri: 12 ori

Re: Apel de urgenta(titlu sugerat de un drag prieten

Postby Miriam Mira » Mon Feb 19, 2018 2:47 pm

De ce am venit cu ideea de excursie: poate ati auzit de statiunea Herghelia (Mures), unde se fac cure de 10 zile. Ca sa nu ma lungesc, un domn cu BP a venit sprijinindu-se de cadru, iar la plecare, nu mai avea nevoie de el.
Miriam Mira
 
Posts: 12
Joined: Sun Feb 11, 2018 6:03 pm
A multumit: 4 ori
A primit multumiri: 12 ori

Re: Apel de urgenta(titlu sugerat de un drag prieten

Postby mihai » Tue Feb 20, 2018 12:50 am

Vedeti de ce am scris ,,APEL DE URGENTA,,? iNCET ,INCET cu cateva bomboane de DOPAMINA ,ISI VA ameliora din simttome FORUMUL NOSRU.
BINE AI VENIT MARIA.Speram ca una din bomboanele de dopamina sa fiti d-voastra.
mihai
 
Posts: 221
Joined: Thu Jul 24, 2014 3:51 pm
A multumit: 249 ori
A primit multumiri: 207 ori


Return to Apel de urgență

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron