Eveniment informare medicala pentru pacientii cu Parkinson

Eveniment informare medicala pentru pacientii cu Parkinson

Postby Smara S » Mon Oct 10, 2016 11:26 am

Buna ziua,

Sunt Smarandita Stefan de la compania de comunicare medicala Houston. Va contactez in legatura cu evenimentul de informare medicala dedicat pacientilor cu boala Parkinson din data de 20 oct ce va avea loc la Hotel Ibis Constanta, "Scoala persoanelor cu boala Parkinson si a familiilor lor", eveniment realizat de Asociatia de lupta impotriva bolii Parkinson Am rugamintea si intrebarea totodata daca se poate sa postam pe forum datele despre eveniment pentru a ii informa pe pacienti despre existenta acestui proiect.
Daca se poate sa ne ajutati cu acest lucru va rog sa ma contactati pentru mai multe informatii pe adresa de mail smarandita.stefan@houston.ro sau la nr de tel 0756030393.


Multumesc anticipat!

Cu stima,

Smarandita Stefan
Smara S
 
Posts: 2
Joined: Mon Oct 10, 2016 10:56 am
A multumit: 0 time
A primit multumiri: 0 time

Re: Eveniment informare medicala pentru pacientii cu Parkins

Postby admina » Tue Oct 11, 2016 6:43 pm

SCOALA PERSOANELOR CU BOALA PARKINSON ȘI A FAMILIILOR LOR


Constanta, 20 octombrie 2016

Orele 16.00- 20.00


Asociația de luptă împotriva bolii Parkinson (asociație de pacienți înființată în 2006) si compania de comunicare medicala Houston NPA organizează în data de 20 octombrie 2016, in Constanta un eveniment de informare medicală pentru persoanele cu boala Parkinson avansată și familiile lor.

Lectorii evenimentului sunt:

· Dr Amalia Ene- neurolog
· Conf Dr. Delia Cinteza- recuperare medicala
· Drd. Cătălina Buzdugan – psiholog


Dintre temele ce vor fi dezbătute amintim: “Despre boala Parkinson (cauze, simptome, specialităţi medicale şi rolul fiecareia, etapele bolii – evoluţia bolii)”, „Despre boala Parkinson avansată”, „Comunicarea cu medicul tău”, „Tratamente disponibile“, „Cum să trăiești cu Boala Parkinson?”, „Rolul psihologului: cum ținem în frâu anxietatea, depresia și declinul cognitiv?”, “Nutriția în boala Parkinson”, „Recuperarea medicală în boala Parkinson“.

Prin prezenta, va solicitam sprijin in ceea ce priveste informarea pacientilor cu boala Parkinson din judetul Constanta referitor la aceasta actiune.

Intrarea este liberă pentru pacienti si familii, dar accesul se face numai in baza confirmărilor la tel 0756.030.393 sau pe email smarandita.stefan@houston.ro.

Vă mulțumim anticipat!

Ing. Dan Stoian Răican
Președinte Asociația de luptă împotriva bolii Parkinson
admina
Site Admin
 
Posts: 51
Joined: Mon Jul 07, 2014 10:28 pm
A multumit: 41 ori
A primit multumiri: 35 ori


Return to Propuneri catre admin

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron